facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

ZOO-design

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)

ZOO-design - Hagesmække og savlesmække

Få fingrene i de flotte produkter fra ZOO-design

ZOO-design er et mærke skabt ud fra adskillige års arbejde i en daginstitution, hvilket har resulteret i produkter, der altid har børnene for øje. Hos ZOO-design handler det om gode materialer, fest og farver, og her er det udelukkende fantasien, der sætter grænser. Du kan her på siden få et overblik over vores store udvalg af de fine produkter fra ZOO-design her hos Livingkids – lige fra de funktionelle hagesmække til ethvert måltid til savlesmækkene, som holder børnene tørre dagen lang.

Er du til funktionelle produkter i høj kvalitet, er ZOO-design uden tvivl det helt rette mærke at gå efter – og hos Livingkids får du altid en god pris. Med produkter fra ZOO-design er det tydeligt, at designeren har haft kendskab til livet med børn, og det er helt klart noget, der afspejles i alle deres designs. Herudover er alle produkterne nemme at vaske, praktiske og helt enkle.

Flotte dyreprints og fine farver – køb ZOO-design hos Livingkids

ZOO-design er kendt for deres flotte dyreprints, som er ganske oplagte til daginstitutioner – hvad end der er tale om vuggestue eller dagpleje. Find lige akkurat det motiv, som dit barn bedst vil synes om, og gør alle spisemåltiderne til en helt særlig og festlig begivenhed. Med de flotte prints og farver vil du nemt kunne genkende lige akkurat dit barns hagesmæk, men man bør dog skrive navn bagpå alligevel.

Hos Livingkids tilbyder vi et stort udvalg af de fantastiske hagesmække og savlesmække fra ZOO-design, og de passer perfekt både til drenge og piger. Herudover har du desuden mulighed for at justere størrelsen, så de altid passer i størrelsen. Hold dit barn tør og glad hele dagen og undgå at vaske tøj mere end højst nødvendigt med disse fine hage- og savlesmække fra ZOO-design. Med de flotte dyreprints stimulerer du desuden dit barn og giver ham eller hende noget flot at se på til hver en tid.

Find et stort udvalg af hagesmække og savlesmække

Se dig omkring her på siden, og bliv inspireret af de mange flotte savle- og hagesmække fra ZOO-design, og vælg lige akkurat det print eller den farve, der vil passe bedst til dit barn. Alle de fine hagesmække og savlesmække fra ZOO-design er syet med fleece på bagsiden, da fleece ikke suger fugt, og det vil dermed holde dit barn tørt på brystkassen. Det er de færreste børn, der vil synes om at gå rundt i en våd bluse hele dagen, og det vil hurtigt kunne gøre dem irriteret og kede af det. Herudover er alle produkterne ikke særligt modtagelige for pletter, så du ikke er nødsaget til at vaske dem om og om igen. Det er dog ganske hensigtsmæssigt alligevel at have et par ekstra stykker liggende i skabet blot for en sikkerheds skyld, så du har lidt at skifte imellem, når de bliver beskidte eller våde.

Køb hos Livingkids, og få nem og sikker levering, og du får desuden gratis fragt ved køb over 399 kr. Og såfremt der skulle være behov for at bytte nogle produkter, koster det hos os aldrig noget at sende varer retur.