facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle kvalitets tøjmærker der sælges på Livingkids.dk

Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 33

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 33

  1. 1
  2. 2

Småfolk

Retro børnetøj med et twist – få fingrene i tøj fra Småfolk her

Børnetøj fra Småfolk er inspireret af 70’er-stilens søde, seje samt fantasifulde prints. Det særlige ved Småfolk er den måde, de mixer flotte farver, og herudover er kvaliteten altid helt i top. Det er netop også derfor, at tøj fra Småfolk ofte går hen og bliver børnenes favoritter, eftersom det er ekstremt behageligt at lege i.
Vælg mellem de genkendelige og sjove dyreprints, prints med æbler eller prints med biler og traktorer, så børnene kan finde deres helt egne favoritter, og oplev hvordan børnene laver historier ud fra tøjet.
Du finder her på siden vores brede udvalg af tøj fra Småfolk; du finder bl.a. Småfolk køredragter, heldragter, badetøj, bodystockings, bukser, jakker, t-shirts, babyneste og meget andet.

Tøj i flotte farver og med sjove prints til enhver anledning

Der kommer fire årlige kollektioner fra Småfolk – til foråret, sommeren, efteråret og vinteren – og disse kollektioner er altid meget populære grundet de mange prints på produkterne, som rammer lige i børnenes hjerter. Ganske enkelt går Småfolk ind for fornyelse, samtidig med at de har en vision om at levere et godt produkt. Deres produkter er også let genkendelige på grund af de glade farver og den rigtig gode kvalitet. Når man køber tøj fra Småfolk, er man garanteret et miljøvenligt produkt, da næsten 100% af babykollektionen er Oeko-Tex-certificeret. Det smarte ved babytøj fra Småfolk er desuden, at det er lavet, så det passer sammen fra kollektion til kollektion, så tøjet kan mixes med tidligere eller nye kollektioner. Orienter dig her på siden, og lad dig inspirere af vores brede udvalg af
kvalitetsprodukter fra Småfolk.

Smart og moderne babytøj til en god pris

Småfolk er i dag et af de mest populære mærker i Danmark, når det gælder babytøj, og er du på udkig efter unikke farvekombinationer samt god kvalitet, er Småfolk helt sikkert det oplagte valg. Vælg mellem de mange flotte tryk, og find lige akkurat den t-shirt eller den heldragt, som vil passe perfekt til din lille dreng eller pige. Med tøj fra Småfolk vil dit barn altid se smart ud.
Du kan her på siden få et samlet overblik over vores store udvalg, hvad end du er på udkig efter en ny jakke, et par bukser, en badedragt eller en body til dit barn.
Hos Livingkids.dk finder du størrelser fra 56 og helt op til 98, som vil kunne passe børn i alderen 0 mdr. til 3 år.