facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pippi

Sorter faldende

   

23 vare(r)

Sorter faldende

   

23 vare(r)

Pippi

Pippi – dansk mode med omtanke

Tøj fra kvalitetsmærket Pippi er lig med blødt og naturligt tøj i simple prints og mønstre. Herudover er alle pasformene afprøvet, så du kan være ganske sikker på, at alle deres produkter beskytter dit barns sarte hud mod unødige folder. Med tøj fra Pippi får den nyfødte baby tøj, der er nemt at tage af og på igen, mens den lidt ældre baby får tøj, som har fokus på de skiftende bevægelsesmønstre. Ganske enkelt har Pippi altid børnene i fokus i alt, hvad de laver, og det er netop derfor, de blandt andet er Oeko-Tex 100-certificeret i den ypperste klasse, når det kommer til baby-tekstiler, som har direkte kontakt med huden. Herudover er mange af deres produkter lavet af organic cotton. Du finder her på siden vores omfattende udvalg af forskellige produkter fra Pippi; lige fra Pippi stofbleer og savlesmække til Pippi babyhåndklæder og heldragter.

Bredt udvalg af produkter i flotte prints og farver

Du kan her på siden orientere dig i vores store udvalg af Pippi babytøj, som både er velegnet til piger og drenge. Er du på udkig efter noget specifikt, kan du desuden i venstre side indskrænke mulighederne ved enten at vælge størrelse eller alder; du finder her størrelser helt fra 56 og op til 80, som vil kunne passes af børn fra 9 til 12 mdr. Se bl.a. vores udvalg af fine bodystockings i diverse mønstre og farver – eller hvad med de søde heldragter, som kommer i en smart 2-pak, så du altid har lidt at vælge imellem? Hos LIvingkids sørger vi altid for at have et stort udvalg, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat det, du søger til dit barn.

Miljøvenlig mode til en god pris

Her hos Livingkids.dk kan du få fingrene i de populære bodystockings, natdragter, savlesmække samt stofbleer fra Pippi – og så til en rigtig god pris naturligvis. Er du på udkig efter nyt basistøj til dit barn i både neutrale men også spraglede farver, er du kommet til det helt rette sted.
Pippi tilbyder nemlig alverdens produkter, hvad end du er til det mere enkle design eller de lidt vildere farver og motiver. Orienter dig her på siden, og lad dig inspirere af de mange muligheder; du finder med garanti lige akkurat det, du søger. Med babytøj fra Pippi vil dit barn til hver en tid være iført funktionelt og moderigtigt tøj, som passer til enhver anledning.