facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Minymo

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Minymo

Få fingrene i moderigtigt tøj fra Minymo til både piger og drenge

Minymo er din leverandør af cool og funktionel mode, som er skabt til leg og sjov. Søger du det feminine og søde look til din lille pige, og det mere seje look til din dreng, har Minymo helt sikkert det, du er på udkig efter. Ganske enkelt skaber Minymo trendy design med et helt unikt skandinavisk præg, hvilket bl.a. ses ved den simple og komfortable pasform, som gør sig gældende for samtlige af deres produkter. Det smarte ved Minymo er ydermere, at alle deres styles har et hav af kombinationsmuligheder, så du har mulighed for hurtigt og nemt at sammensætte et cool outfit til din dreng eller pige. Du finder her på siden vores brede udvalg af kvalitetstøj fra Minymo til rigtig gode priser.

Noget for enhver smag og til ethvert behov

Minymo er det rette mærke for dig, der ønsker at følge tidens trends, når det gælder dit barns tøj, og derfor er temaerne altid inspireret af netop det, som er oppe i tiden. Find tøj til både leg og dagligdag i Minymos store kollektion, og vælg mellem de mange farverige prints samt unikke designs. Hos Livingkids.dk tilbyder vi det populære tøj til både piger og drenge i størrelser fra 74 og helt op til 92, så du har rig mulighed for at finde lige nøjagtigt det, du søger, og som vil kunne passe perfekt til dit barn. Se f.eks. vores brede udvalg af smarte Minymo bukser, som både kan bruges til festlige lejligheder samt til hverdag, og som desuden er ekstremt komfortable.

Funktionelt tøj til børn med en aktiv hverdag

Minymo er særligt kendte for at kreere kvalitetstøj til glade og aktive børn, som har en hverdag fyldt med sjov og leg. Med Minymos store udvalg finder du både smart og praktisk tøj til de lidt yngre børn, samt cool og moderigtigt tøj til de ældre børn – her har du altså mulighed for at finde tøj af høj kvalitet til dine børn. Tøjet vil kunne holde i mange år fremover, og du kan derfor lade det gå videre i arv til enten lillesøster eller lillebror. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores store udvalg af tøj fra Minymo. Her kan du få fingrene i noget nyt, moderigtigt tøj til dit barn i tidens farver og designs. Minymo er for dig, der søger dansk design til moderne børn.