facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Danefæ

Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 47

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 47

  1. 1
  2. 2

Danefæ

Kvalitets børnetøj der tåler vask på vask - køb tøj fra Danefæ her

Børnetøj fra Danefæ er inspireret af den nordisk mytologi, der har skabt unikke seje vikinger og glitrende havfruer med deres farvestrålende striber. Hos Danefæ har man fokus på kvalitet og funktionalitet, det betyder tøjet kan vaskes igen og igen uden at det mister farve og facon. Danefæ tøj til børn er både blødt, praktisk og kan bruges i alle anledninger. Hos Livingkids.dk kan du finde fine bluser, T-shirts, leggins, bukser og kjoler til piger og drenge af mærket Danefæ. Der vil over tid komme flere spændende nyheder fra Danefæ til så hold øje med Livingkids.dk   

Tøj i moderne og nutidige flotte farver til enhver anledning

Danefæ kører med kollektionerne efterår/vinter samt forår/sommer og deres kollektioner er kun, siden starten, blevet mere og mere populært grundet de klassiske striber og velkendte prints. Produkternes holdbarhed er velkendte og holder sæson efter sæson og kan genbruges barn efter barn til en masse sjov leg. Danefæ er meget bevidste om at deres tøj ikke indeholder skadelige stoffer og det er helt bevidst at man kan genbruge tøjet. 

Når man køber tøj fra Danefæ, er man garateret et miljøvenligt produkt, da størstedelen af deres produkter er Oeko-Tex-certificeret og de velkendte prints er alle GOTS-certificeret. Det gode ved Danefæ produkter er desuden at man kan mixe det tidligere eller kommende kollektioner. Kig dig omkring på siden her og lad dig inspirere af vores udvalg af kvalitetstøj fra Danefæ.    

Klassisk og moderne børnetøj til en god pris

Danefæ er i dag et af de opkommende og meget populære mærker i Danmark, når det gælder børnetøj, og er du på udkig efter høj kvalitet og unikke kombinations muligheder, er Danefæ helt sikkert et oplagte valg. Med tøj fra Danefæ vil dit barn altid se smart ud.
Du kan her på siden få et samlet overblik over vores udvalg, hvad end du er på udkig efter en ny kjole, et par bukser, eller en ny smart bluse til dit barn.
Hos Livingkids.dk finder du størrelser i Danefæ fra 2 år og helt op til 6 år, som vil kunne passe dit barn.