facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Celavi

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)

CeLaVi

Overtøj til al slags vejr fra Celavi

Årstiderne skrifter, og med det klima vi har i Danmark, skifter vejret også. Det er ofte helt utilregneligt, hvilket kan gøre det svært at regne ud, hvor meget overtøj du skal iklæde dit barn. Men med termotøj og regntøj fra Celavi er du godt dækket ind. På vores hjemmeside forhandler vi begge dele, og her er du garanteret produkter i et slidstærkt materiale og i smarte farver. Nogle er ensfarvede, mens andre er dekoreret med forskellige mønstre. Uanset hvilken version du vælger, så får produkterne ethvert barn til at se smart ud i sandkassen.

Kvalitetsregntøj fra Celavi

Ved køb af regntøj fra Celavi er du sikret et sæt til dit barn, der er super smart og i en rigtig god kvalitet. Det er fremstillet i lækre materialer, har et højt vandsøjletryk
på 5000 mm samt er både vind- og vandtæt. Derudover har regntøjet en lang række fordele, som aftagelig hætte med trykknapper, elastiske fodstopper ved begge bukseben samt reflekser på henholdsvis højre arm og højre ben, der gør dit barn synlig, når mørket falder på. Desuden har sættet elastik ved håndled og ankler samt velcrolukning ved håndleddene, der gør pasformen rigtig god. Jakken lukkes foran med både vandtæt lynlås og trykknapper, og ved hoften er der mulighed for at spænde jakken ind, så den passer ethvert barn. Regntøjet fås i forskellige farver, hvor nogle er ensfarvede, mens andre er med forskellige smarte prints.

Uundværligt termotøj fra Celavi

Det gode ved termotøj er, at det er en god mellemting mellem varm og kold. Det passer
enormt godt til forår og efterår, hvor der enten ikke er koldt nok til en flyverdragt eller varmt nok til en sommerjakke. Termotøj er i dag en uundværlig del af de fleste børns garderober, hvilket er meget forståeligt. Termodragterne fra Celavi fremstilles med brede elastikker ved håndled og ankler, der giver dragten en rigtig god pasform. Dit barn har en super god bevægelsesfrihed og kan dermed lege frit rundt på legepladsen. Ligesom regntøjet har termotøjet også reflekser på højre arm og ben. Dragterne findes i forskellige farver og åbnes samt lukkes ved hjælp af en lynlås foran.

Som kunde hos os findes der er række fordele. Du får nemlig gratis levering ved køb over 399,- DKK, og hvis du bestiller før kl. 12, sender vi dine varer samme dag. Derudover har du altid gratis returret på alle dine ordrer.