facebook
 • Fragt fra 19 kr
 • Gratis fragt over 399 kr
 • 1-3 dages levering
 • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Barbaras

Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 99

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 99

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Barbaras

Barbaras – funktionelt og moderigtigt tøj af høj kvalitet

Det europæiske brand Barbaras har i løbet af de sidste mange år opnået flotte resultater, når det gælder design og kvalitet. Mærket blev grundlagt helt tilbage i 1977 og har derfor masser af kendskab til samt erfaring inden for babytøjs-branchen. I dag er Barbaras lokaliseret i Polen, og de bruger certificeret italiensk garn samt moderne materialer fra hele Europa til alle deres produkter. Herudover har de særligt fokus på de nye teknologier såsom økologisk silketryk, broderier samt præcise snit, hvilket gør, at vi her har at gøre med et professionelt brand, der vægter kvaliteten samt de gode råmaterialer højt i deres produktion. Du kan her på siden se vores brede udvalg af Barbaras babytøj, og vi har alt lige fra bodystockings og kjoler til flyverdragter og bluser.

Tøj til de mindste til enhver anledning

Her hos Livingkids.dk sørger vi altid for at samle et stort udvalg, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat det, du leder efter, og søger du noget specifikt, har du mulighed for at sortere efter størrelse, køn og alder ude i venstre side. Vi tilbyder tøj fra Barbaras til børn mellem 0 mdr. og helt op til 3 år i størrelserne 56 og op til 98. Hvad end du er på udkig efter en sød kjole til din datter eller en heldragt til din søn med sjove motiver, finder du det helt sikkert her på siden. Du kan også få fingrene i de populære Barbaras flyverdragter – eller hvad med en blød Barbaras hue, som vil kunne holde dit barns hoved varmt i de kolde vintermåneder? Orienter dig her på siden, og lad dig inspirere af de mange valgmuligheder. Du finder både tøj til piger og drenge og så til en rigtig god pris naturligvis. Barbaras er både det rette mærke for dig, der er på
udkig efter det mere enkle babytøj, men også for dig, der sætter pris på mønstre og stærke farver.


Prisvindende brand med fokus på kvalitet og komfort

I over 10 år har Barbaras vundet flere medaljer samt priser for deres designs, hvilket bl.a. skyldes deres samarbejde med de bedste europæiske specialister inden for beklædningsindustrien.
Det særlige ved alle Barbaras produkter er deres fokus på komfort, sikkerhed, funktionalitet samt kvalitet, og herudover bruger de udelukkende materialer, som er ”ISO 9001”-certificeret. Når du køber babytøj fra Barbaras til dit barn, kan du altså være ganske sikker på, at det er miljøvenligt, og at det desuden er behageligt og blødt for dit barn at have på.