facebook
 • Fragt fra 19 kr
 • Gratis fragt over 399 kr
 • 1-3 dages levering
 • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle kvalitets tøjmærker der sælges på Livingkids.dk

Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 278

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 278

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Få et overblik over hvilke mærker, vi sælger på Livingkids.dk

Søger du nyt tøj til dit barn, er du havnet det helt rigtige sted. Her hos Livingkids.dk sælger vi nemlig udstyr og babytøj til babyer i alderen 0-3 år. Vi går meget op i, at vores produkter er lækre og i en vis kvalitet. Du kan derfor på vores hjemmeside få babytøj fra kendte mærker til en rigtig god pris. Få på denne side et overblik over hvilke mærker, vi forhandler, samt hvad de forskellige mærker specifikt har at byde på.

Barbaras

Barbaras tilbyder, ligesom Pippi, et væld af bodystockings, og en baby iført disse, vil med garanti charmere folk omkring sig. Desuden forhandler vi også andre beklædningsdele fra Barbaras såsom kjoler, bukser, trøjer, sparkedragter og heldragter, og vi sælger derudover også smart overtøj som f.eks. jakker og flyverdragter.

Celavi

Mangler du i stedet overtøj som termotøj og regntøj, bør du tjekke Celavi ud. Her tilbyder vi
regntøj og termotøj i et slidstærkt materiale og smarte farver. Nogle er ensfarvede, mens andre er dekoreret med forskellige mønstre. Uanset hvad du vælger fra Celavi, så får produkterne ethvert barn til at se smart ud på legepladsen.

Småfolk

Inden for mærket Småfolk tilbyder vi en bred vifte af smarte bodystockings til de søde små samt andre beklædningsdele som bukser, kjoler, t-shirts, jakker og heldragter. Udover hverdagstøj forhandler vi ligeledes massevis af flot badetøj, som dit barn kan bære, hvad end I skal i svømmehallen eller på stranden.

Pippi

Inden for mærket Pippi har vi blandt andet et stort udvalg af bodystockings, som findes i mange forskellige farver og med flotte prints. Derudover sælger vi også komfortable heldragter og natdragter, der giver dit barn gode bevægelsesmuligheder. Udstyr som stofbleer, savlesmække og badeslag fra Pippi kan du også finde på vores hjemmeside.

Minymo

Minymo har med deres produkter fokus på et skandinavisk look og har et mål om at producere smart, praktisk og sødt tøj til babyer.

Fuzzies

Fuzzies har et stort udvalg af strømper og strømpebukser til din lille prins eller prinsesse. Vælg mellem ensfarvede og stilrene eller flotte og mønstrede.

ZOO-design

Er du på udkig efter enten en savlesmæk eller hagesmæk, bør du kigge på ZOO-designs produkter, der, med deres mange motiver af forskellige søde dyr, helt sikkert vil blive et hit.

Tjek vores hjemmeside ud og vi kan - næsten - garantere, at du ikke kan stå for de mange søde og flotte produkter.