• Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur

(+45) 42 21 15 04 | welcome@livingkids.dk

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stofbleer

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Stofbleer

Få fingrene i bløde stofbleer til din baby

Stofbleer er ganske enkelt uundværlige, og det smarte ved dem er, at man kan bruge dem til næsten alt. Dette gør samtidig, at man ikke kan få for mange stofbleer til sin baby, i og med at de er ekstremt praktiske som soldække, underlag, gylpeklude og meget andet – og når du så er færdig med at bruge dem, kan du blot anvende dem som praktiske rengøringsklude. Der er altså et hav af anvendelsesmuligheder, når det kommer til stofbleer, og du finder her på siden vores store udvalg af forskellige stofbleer. Du finder bl.a. de populære Pippi stofbleer, som fås i mange flotte farver, motiver og designs. Orienter dig her på siden, og lad dig inspirere af de mange varianter, så du kan finde lige akkurat de stofbleer, som du vil kunne få mest glæde ud af – vi har med garanti lige akkurat de stofbleer, som du går og leder efter.

Billige stofbleer af høj kvalitet

Livingkids er det helt rette sted for dig, der er på udkig efter et godt tilbud på stofbleer, men som samtidig går op i kvaliteten. Alle vores stofbleer er lavet af 100% bomuld, og de er derfor ekstremt bløde og komfortable at have på. Herudover er stofbleer ganske enkelt et meget sundere valg end engangsbleer, da disse er producerede af plastmaterialer, og herudover indeholder de forskellige kemiske stoffer, hvoraf nogle kan være skadelige. Vil du derfor gerne give dit barn en sund og god start på livet, bør du helt klart vælge at købe stofbleer. Ydermere skåner man også miljøet ved at vælge stofbleer, da de er langt mere skånsomme end engangsbleer, og endelig er der mange penge at spare ved at bruge stofbleer.
Her på siden finder du som sagt et bredt udvalg af billige stofbleer, så du med garanti vil kunne finde dem, som passer bedst til dit barn.

Vælg mellem de mange flotte farver samt mønstre

Stofbleer er altså ganske enkelt en fantastisk opfindelse, og de er en absolut nødvendighed, når man har en lille baby. Se dig omkring her på siden, og vælg mellem de mange flotte farver og motiver. Herudover kan de også bruges til rigtig mange ting såsom putteklud, og det er ganske almindeligt, at børn ikke kan falde i søvn uden at have stofbleen ved sin side. Vi har her samlet et bredt udvalg af forskellige typer stofbleer af høj kvalitet fra kendte mærker som Pippi, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat det, som du leder efter.