facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Savlesmække

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Savlesmække - Få fingrene i kvalitetssavlesmække her

En savlesmæk er en uundværlig ting i hverdagen

Når børn begynder at få deres første tænder i en tidlig alder, er det ganske normalt, at de begynder at savle en hel del mere, end hvad de plejer at gøre – og det er netop derfor, at en savlesmæk er en ganske uundværlig ting i hverdagen, da de har den funktion, at de kan opsamle savlet fra dit barn, og dermed forhindrer de desuden, at dit barn bliver helt kold og våd pga. det gennemblødte tøj. Herudover er det hensigtsmæssigt at ligge inde med flere savlesmække, da nogle børn savler så meget, at det er nødvendigt at skifte den flere gange i timen.

Du finder her i kategorien vores brede sortiment af savlesmække fra bl.a. ZOO-design, som laver kvalitetssavlesmække med fine dyremotiver i alverdens farver til babyer. Det er dog vigtigt at huske på, at en savlesmæk ikke kan fungere som en decideret hagesmæk, så det er nødvendigt at være indehaver af begge – se derfor også vores store udvalg af hagesmække til børn her på Livingkids.

Hold dit barn tør og glad hele dagen lang med en savlesmæk

En savlesmæk er ligeledes en rigtig god ting at have, hvis din baby gylper meget – hvilket de fleste babyer jo gør. Når en baby gylper efter enten at have fået sutteflaske eller efter amning, efterlader det som regel en gul plet, som kan være utrolig svær at få af i vask – derfor er en savlesmæk også praktisk at bruge både under og efter amning, samt under og efter at du giver dit barn sutteflaske.

Her hos Livingkids.dk finder du et stort udvalg af kvalitetssavlesmække, som med garanti vil kunne holde dit barns tøj tørt, så du slipper for at skulle vaske tøj hele dagen lang. Se f.eks. det store sortiment af savlesmække fra ZOO-design, som både er praktiske, samtidig med at de er en fryd for øjet. De er desuden udstyret med et navnefelt, hvilket gør dem ideelle til daginstitutioner, og herudover er bagsiden lavet af fleece, der sikrer, at dit barn holder sig tør hele dagen lang.

En savlesmæk vil være med til at gøre din hektiske hverdag lidt nemmere

Med en savlesmæk bliver alt dit barns savl og gylp absorberet, så dit barn forbliver tør og dermed også glad. Herudover er de utroligt nemme at rengøre, og de vaskes ved 40 grader normal maskinvask.

Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af de mange fine modeller og farver, så du kan finde lige akkurat den savlesmæk, som dit barn vil elske at have på. Herudover er en savlesmæk med til at gøre den hektiske dagligdag en lille smule nemmere, da de netop gør, at du undgår at skulle vaske dit barns tøj hver eneste dag. Man skal dog huske på, at det aldrig vil være nok med blot én savlesmæk, da de hurtigt bliver våde, og dit barn vil med garanti ikke synes om at gå rundt med en våd savlesmæk dagen lang – sørg derfor for at købe et par stykker, så du har nogle at skifte imellem.