• Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur

(+45) 42 21 15 04 | welcome@livingkids.dk

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hagesmække

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Hagesmække - Højkvalitets, sjove, farverige og praktiske

Find den helt rette hagesmæk til dit barn her på siden

En hagesmæk er en ganske uundværlig ting i hverdagen, når man har et lille barn, og du finder i denne kategori vores brede udvalg af hagesmække til børn i alle aldre og størrelser. Gå på opdagelse i de mange forskellige farver, og lad dig inspirere af de sjove og finurlige motiver – du vil her med garanti kunne finde lige akkurat den model, som vil passe helt perfekt til dit barn.

En hagesmæk er ganske praktisk til små børn, da man dermed undgår at skulle være nødsaget til at skifte tøj på dem efter hvert eneste måltid, da børn jo har det med at svine lidt, når de spiser. Se bl.a. vores fine udvalg af hagesmække fra kvalitetsmærket Zoo-design, som laver produkter med fine dyremotiver på. Disse er lavet af 100% bomuld og har desuden en fantastisk sugeevne og komfort. Herudover er de enormt funktionelle, og du har med det brede udvalg mulighed for at vælge frit imellem de mange forskellige motiver. Endelig holder de rigtig godt på farven og vil derfor kunne holde i mange år fremover. Lad dig inspirere her på siden, og find lige akkurat den model, du bedst synes om.

Gør hverdagen lidt nemmere med en hagesmæk

En hagesmæk er som sagt ganske uundværlig i hverdagen, og den er især praktisk, når din baby spiser, gylper og savler, da den dermed forhindrer, at dit barn enten får mad, gylp eller savl på sit tøj. Herudover er det smarte ved hagesmække, at de er super nemme at rengøre og bruge, og endelig har man mulighed for at medbringe dem, hvor end man skal hen. Men hagesmække til babyer har ikke blot en praktisk funktion, de skal nemlig også være rare og behagelige at have på for dit barn. Vi kigger derfor ikke blot på de funktionelle egenskaber i vores produkter, men vi har også kvaliteten og selve stoffet for øje.

Du har her på siden mulighed for at vælge mellem flere forskellige designs, farver, størrelser og materialer, og i og med at de fleste hagesmække er produceret i bomuld, er de supernemme for dig at vaske i vaskemaskinen eller i hånden.

Sørg altid for at have flere hagesmække at vælge imellem

Mange forældre tror, at det er nok blot at være indehaver af én hagesmæk, men i hverdagen kan du altså ikke blot nøjes med én hage- eller savlesmæk. Det er ganske nødvendigt, at du sørger for at få skiftet den i løbet af dagen, når den eksempelvis bliver helt beskidt af mad eller våd af savl eller gylp. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores brede udvalg her hos Livingkids – det handler om at finde lige akkurat den hagesmæk, som passer til din babys specifikke behov, og som vil være med til at gøre hverdagen lidt lettere for dig.

Når du først har fået købt den rette hagesmæk, kan den desuden vokse med dit barn, da den nemt kan justeres i størrelsen omkring halsen, og hagesmækken vil derfor kunne følge med dit barn i alle hans eller hendes første leveår.