• Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur

(+45) 42 21 15 04 | welcome@livingkids.dk

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Håndklæder

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Babyhåndklæder og badeslag

Find et komfortabelt og blødt babyhåndklæde eller badeslag til dit barn

Badehåndklæder er et absolut must til både små børn og babyer, da et badehåndklæde nemt og hurtigt vil kunne få dit barn varm og tør igen. Du finder her på siden vores brede udvalg af forskellige babyhåndklæder samt badeslag, som dit barn med garanti vil elske at blive svøbt ind i efter et dejligt og varmt bad. Både håndklæderne og badeslagene fås med hætte, som også virker varmende, samtidig med at hætten er med til at holde badeslaget på, når dit barn er stor nok til at kunne have det på selv.

Oplev de mange anvendelsesmuligheder

Babyhåndklæder har mange forskellige anvendelsesmuligheder, og du kan bl.a. vælge at medbringe det på stranden eller i svømmehallen.
Det er ganske enkelt uundværligt, og du finder her på Livingkids forskellige babyhåndklæder og badeslag fra bl.a. det populære kvalitetsmærke Pippi. Lad dig inspirere af de mange søde motiver samt flotte farver, og find lige akkurat det badeslag eller babyhåndklæde, som vil passe bedst til dit barn. Alle vores produkter er lavet af 100% bomuld, og de er derfor ekstremt bløde og behagelige at have på.

Hold hovedet varmt med den praktiske hætte

Efter et langt og skønt bad er det altid rart med et blødt og behageligt håndklæde, og med enten et badeslag med hætte eller et babyhåndklæde med hætte vil du nemt og hurtigt kunne holde dit barns lille hoved varmt – og dette er særlig vigtigt, da en baby afgiver masser af varme fra sit hoved. Når så dit barn bliver lidt ældre og er i stand
til at kunne holde sig oprejst efter badet, sikrer hætten, at håndklædet eller badeslaget ikke falder ned, i og med at hætten sidder tæt omkring hovedet. Pak dit barn godt ind i et babyhåndklæde eller et badeslag. Du vil hurtigt kunne fornemme, hvor meget han eller hun vil elske det.

Et tykt og lækkert badeslag eller babyhåndklæde er desuden den oplagte gaveidé til alle små babyer. Vælg imellem de mange søde motiver af forskellige dyr, som er syet fast på hætten, og som både vil få dit barn til at se endnu sødere ud, samtidig med at hætten varmer dejligt om hovedet. Med et lækkert badehåndklæde eller badeslag vil dit barn til hver en tid blive varm og tør efter badet. De er som sagt super lækre og bløde og kan bruges igen og igen. Det anbefales desuden, at man vasker babyhåndklæderne fra Pippi ved 40 grader.