facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kvalitets savlesmæk fra Zoo til babyer 0 - 3 år

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Babyudstyr og tilbehør

Få fingrene i lækkert babyudstyr og -tilbehør til din baby lige her

Det helt rette babyudstyr samt babytilbehør er ganske essentielt, hvis du ønsker at gøre overgangen til forældrerollen så nem som overhovedet muligt. Når det kommer til at skulle vælge nyt tilbehør og udstyr til babyen, kan det for de fleste føles som en uoverskuelig opgave, i og med at der er så mange typer, mærker og muligheder. Det kan derfor være ganske svært at finde ud af, hvor man bør starte, og hvor man skal ende. Man bør naturligvis altid lægge stor vægt på det praktiske element, men når det gælder udseendet, er det kun dig, der ved, hvad du gerne vil have.
Her hos Livingkids sørger vi altid for at have et stort udvalg, som med garanti vil kunne opfylde dine ønsker, når det gælder babyudstyr samt -tilbehør; her finder du alt lige fra håndklæder, savlesmække og hagesmække til stofbleer og badehåndklæder.

Funktionelt babyudstyr af høj kvalitet med masser af anvendelsesmuligheder

Her hos Livingkids finder du helt sikkert lige det, du er på udkig efter, grundet vores brede udvalg af børneudstyr samt -tilbehør.

Herudover finder du også bløde babyhåndklæder samt badeslag med søde dyremotiver, som hurtigt vil kunne få dit barn varm og tør igen efter et langt bad. Ydermere har vi et bredt udvalg af flotte stofbleer fra Pippi – og det er nogle, man bare ikke kan få for mange af, når man har en lille baby. Se f.eks. vores smarte 8-pak i flotte mønstre og farver, som kan bruges til alverdens formål.

Hos Livingkids finder du billigt babyudstyr til både mor, far og barn

Du finder her på siden et stort udvalg af det nyeste på markedet, når det gælder babyudstyr. På den måde har vi mulighed for at servicere vores kunder bedst muligt.

Herudover vægter vi til hver en tid børnenes velbefindende højest, så du kan være sikker på, at alle vores produkter er bløde og behagelige og desuden af høj kvalitet, så produkterne vil kunne holde i mange år fremover. Du kan endda lade dem gå videre i arv til enten lillebror eller lillesøster. Livingkids.dk er den helt rette online butik for dig, der er på udkig efter børnetilbehør samt -udstyr fra kvalitetsmærker til en rigtig god pris; vi har med garanti også det, du søger.