facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Strømper

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Babystrømper og sokker – Med bomuld, uld og sjove mønstre

Få fingrene i lækre strømper til din baby

Det er ganske vigtigt, at din baby har nogle gode og bløde strømper at iføre sig, så han eller hun vil kunne holde varmen, samtidig med at de er ekstremt behagelige at have på. I denne kategori finder du vores brede og spændende udvalg af forskellige babystrømper, så du vil have mulighed for at finde lige akkurat det par, som vil passe godt til din lille datter eller søn.
Er du eksempelvis på udkig efter et par lækre og bløde uldstrømper, vil du med garanti kunne finde det her – og så til en overkommelig pris naturligvis. Vi har nemlig alverdens babysokker, og vi tilbyder et stort udvalg af forskellige farver.
Desuden har vi en masse størrelser at vælge imellem, så du vil kunne finde den størrelse, der bedst passer til din baby. Køb uldsokker hos Livingkids, og få et par kvalitetssokker til din baby, som vil kunne holde i mange år fremover, og det giver dermed dig mulighed for at lade dem gå videre fra generation til generation.

Det rette par sokker er uundværligt for din baby

Det er helt essentielt, at din baby ikke fryser om sine små fødder, da det i så fald vil kunne føre til sygdom. Køb derfor et par lækre kvalitetsbabystrømper til en rigtig god pris hos os, så du er sikret, at dit barn aldrig vil komme til at fryse om sine tæer igen, samtidig med at de er super komfortable at have på.
Alle vores produkter er nemlig af høj kvalitet, hvilket gør, at de vil kunne holde i mange år fremover. Herudover har vi som sagt et stort udvalg af farver, så du har mulighed for at finde lige akkurat den farve, der vil passe bedst til din baby.

Køb babysokker hos Livingkids – nemt og billigt

Du har lige nu mulighed for at spare rigtig mange penge på vores babystrømper, så det er bare om at slå til. Gå på opdagelse i de mange forskellige modeller og farver, og find så hernæst lige akkurat den størrelse, du leder efter.
Du kan også vælge at investere i et par, der er lidt større end din babys nuværende størrelse, så hun eller han også har lidt at vokse i.
Når du køber babytøj hos Livingkids, er du garanteret produkter af høj kvalitet til en rigtig god pris, og herudover får du gratis levering ved køb over 399 kr. Med vores brede og spændende udvalg, vil du med garanti kunne finde lige netop de babystrømper, som du er på udkig efter, og som vil kunne holde din babys fødder varme alle årets dage – og det er jo netop dette, der er det vigtigste, så du undgår sygdomme og lignende. Se bl.a. vores udvalg af skønne og bløde uldsokker, som passer helt perfekt til de kolde vintermåneder, hvor der er ekstra brug for varme til de små fødder. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af de mange fine farver, modeller og varianter. Forkæl dit barn med et par fantastiske babysokker allerede i dag – køb hos Livingkids, og spar penge.