• Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur

(+45) 42 21 15 04 | welcome@livingkids.dk

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sparkedragter

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sparkedragter til babyer

Vi kan vistnok alle hurtigt blive enige om, at man ikke kan få nok sparkedragter til sine børn. Man bliver med tiden ret hurtigt klar over, hvor mange sparkedragter en baby egentlig har brug for, men så er det jo heldigt, at der findes så mange cool og forskellige dragter til babyer nu til dags. Desuden så er sparkedragterne praktiske og lavet til at holde dit barn varm, samtidig med at være afslappende og behagelig at have på, uden at hæmme dit barns mulighed for at bevæge sig. Her på siden kan du se vores fine udvalg af flotte sparkedragter fra det prisvindende kvalitetsmærke Barbaras.
Barbaras er et europæisk tøjmærke, der lægger stor vægt på kvalitet og komfort, og ikke mindst hvilke råmaterialer der anvendes, når de producerer deres tøj.

Disse sparkedragter er tiltænkt drenge og piger i alderen fra 2 måneder og helt op til 12 måneder og kan fås i størrelserne fra 62 til 80. Du kan bl.a. få fingrene i en super fin sparkedragt med et sjovt krokodillemotiv eller en dragt med flotte, stribede shorts og seler. Med vores udvalg vil du med garanti kunne finde en sparkedragt, som både du og din guldklump vil blive rigtig glade for.
Alle vores sparkedragter er ekstremt behagelige og bløde at have på, og de er desuden lavet af 100 % bomuld og organisk og økologisk materiale. De kan bruges til enhver anledning. Vores sparkedragter kan købes fra kun 129,- DKK, hvilket er et sandt røverkøb, når man tænker på den høje kvalitet og miljøvenlige produktion.
Bemærk at der er nogle forvirringer ang. Sparkedragter og heldragter, og der bliver ofte byttet om på de to. Så hvis du ikke har fundet det du ledte efter her, så tjek vores heldragter, for det kan måske være det du kender sparkedragter som.