facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kjoler

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Baby kjoler til fest og hverdag

En baby kjole er et must-have i enhver lille piges garderobe, og derfor har vi et bredt udvalg af kjoler til selv de mindste babyer. Enhver lille pige fortjener at ligne en prinsesse, og med vores store sortiment af kjoler kan du sikre, at din baby ligner en hel million.

Tonsvis af farverige designs og mønstre
Du finder kjoler i alverdens farver og med feminine mønstre og motiver såsom blomster, havfruer og katte. Kjoler med pufærmer, korte ærmer, lange ærmer og uden ærmer, med og uden strutskørt, med prikker eller striber, ja… Mulighederne er mange.
Kjolerne er særdeles egnede til specielle anledninger og arrangementer i alle afskygninger, hvor pæn påklædning foretrækkes – fx til en varm sommerdag i haven, eller hvis du blot ønsker en afslappet og behagelig påklædning derhjemme.
Det er anerkendte børnetøjsmærker, der står bag udvalget hos Livingkids, nemlig Barbaras og Småfolk, og du kan således være helt sikker på, at kvaliteten er i orden. Til de yngste kan det anbefales at købe en bodykjole, altså en bodystocking med et skørt, så du kan knappe den nederst og dermed holde bleen på plads og sikre den bedste pasform. Således kan den også let og hurtigt knappes op, når bleen skal skiftes.
Bodykjolen kan også være en fordel, hvis barnet skal have strømpebukser på, så kjolen bliver holdt på plads, og der ikke kommer kølig luft til maven.

Kjolerne er i bomuld, som er et slidstærkt materiale, der føles enormt blødt mod huden, hvilket er med til at sikre øget komfort. Desuden slipper du for besværet med strygning, da bomuld ikke krøller. Størstedelen af kjolerne er økologiske, og alle er de produceret under miljøvenlige forhold og samtidig sikret mod skadelige stoffer, så du ikke skal bekymre dig om diverse kemikalier, der kan skade dit barn. Her får du høj kvalitet og godt design til priser, der er til at betale.