facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

T-shirt - Kortærmet

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Baby t-shirts

Find søde og smarte t-shirts til din baby på Livingkids

T-shirts kan bruges til ethvert outfit, og herudover fås de i mange forskellige designs, mønstre og farver. Du kan her på siden finde vores store udvalg af smarte baby t-shirts til børn mellem 4 mdr. og 3 år. Du kan vælge mellem mange kendte og lækre mærker såsom Småfolk og Barbaras, samt forskellige modeller og farver. Du finder med garanti det, du søger, lige her på siden, hvad end det er en ganske enkel basic t-shirt eller en trendy t-shirt med et smart print. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af det brede udvalg.

Gør dit barn klar til sommeren – se vores store udvalg af baby t-shirts her

Her på Livingkids sørger vi altid for at
samle et stort udvalg af de mest populære mærker, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat den t-shirt, som du leder efter til dit barn. Vi har desuden gjort det endnu nemmere for dig at finde det, du søger, i og med at du hurtigt kan skabe dig et overblik via vores forskellige søgeredskaber i venstre side: Her har du bl.a. mulighed for at vælge køn, mærker, størrelse og alder. Vi tilbyder både fine, langærmede t-shirts i sjove motiver, samt t-shirts uden ærmer til de varme sommerdage. Kig dig omkring, og find den t-shirt, som vil passe perfekt til dit barn. Med vores store udvalg vil dette bestemt ikke blive noget problem.

Baby t-shirts til enhver smag – find det, du søger, lige her på siden

Sørg for at dit barn er helt klar til den nye
sommersæson med en sød sommer t-shirt med korte ærmer. Det kan også være, at I i stedet har brug for en langærmet t-shirt til de lidt koldere dage.
Hos Livingkids har vi tøj for enhver smag, og herudover har vi naturligvis også altid gode priser. Man kan aldrig have for mange t-shirts til sin baby, da det er godt at have nogle at skifte imellem, så dit barn til hver en tid ser moderigtig og smart ud.
Hvad end du leder efter kortærmede, langærmede, ensfarvede eller mønstrede, har vi med garanti også noget, som du vil synes om, og som vil kunne falde i din smag. Se f.eks. vores udvalg af Småfolk t-shirts, som er kendte for deres søde motiver og flotte farver. Alle vores produkter er desuden af høj kvalitet, så vores t-shirts til hver en tid er behagelige og komfortable at have på.