facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skjorter & Poloer

Sorter faldende

   

2 vare(r)

Sorter faldende

   

2 vare(r)

Baby skjorter og poloer

Find de lækreste poloer og skjorter til din baby her

Man kan ikke være for lille til at være klædt pænt på, og du finder her på siden et stort udvalg af smarte baby skjorter og baby poloer, så din lille dreng hurtigt kan blive gjort fin og klar til diverse festlige lejligheder af den ene eller anden slags. Her hos Livingkids tilbyder vi forskellige skjorter samt poloer af høj kvalitet fra kendte mærker som Barbaras. Du har derfor rig mulighed for at finde lige akkurat det, du søger, til din baby. Vi tilbyder størrelser mellem 68 og 92, som vil kunne passe til små drenge i alderen 4 mdr. og helt op til 2 år. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores brede udvalg, som bl.a. inkluderer basic skjorter, ternede modeller og poloer med flotte motiver og mønstre. Pift din babys outfit op med en af vores mange baby skjorter eller baby poloer.

Pænt tøj til enhver lejlighed

Hvad end du er på udkig efter langærmede eller kortærmede skjorter, har vi med garanti lige akkurat det, du søger. Her hos Livingkids sørger vi altid for at tilbyde et bredt udvalg, så du har en masse muligheder at vælge imellem. Orienter dig her på siden, og find netop den skjorte eller polo, som vil kunne passe perfekt til din dreng og gøre ham klar til enhver lejlighed. Alle vores varer fås i forskellige materialer, farver, størrelser og mønstre, så der med garanti vil være noget for enhver smag.

Ønsker du at indskrænke udvalget, kan du i venstre side bestemme, hvilket mærke samt hvilken størrelse og alder du er på udkig efter – dette gør, at du hurtigere og nemmere vil kunne finde lige netop det, du søger.

Vi har noget for enhver smag

En baby skjorte eller en baby polo vil nemt kunne gøre din lille dreng smart i en fart, så han er klar til alle typer af festlige begivenheder.
Alle vores produkter er desuden ekstremt bløde og komfortable at have på, så dit barn med garanti vil føle sig tilpas hele dagen. Det vigtigste for os er naturligvis børnenes velbefindende, og det er derfor, vi altid har den gode kvalitet for øje.

Find fine og moderigtige baby skjorter og poloer på Peekaboo.clothing, som vil kunne holde i mange år fremover. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af kvalitetstøj, som vil kunne passe babyer i alle størrelser.