facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

T-shirts - Langærmet

Sorter faldende

   

6 vare(r)

Sorter faldende

   

6 vare(r)

Køb bluser og t-shirts til de 0-6 årige her

Bluser eller langærmede t-shirts hos Livingkids.dk

Bluser og langærmede t-shirts er en helt naturlig del af ethvert barns garderobe, og derfor forhandler vi selvfølgelig flotte bluser og t-shirts til drenge og piger, uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. Sortimentet består af bluser fra mærkerne Barbaras, Danefæ og Småfolk, som er kendte, og ikke mindst anerkendte, mærker inden for tøj til børn og babyer.

Ubegrænsede anvendelsesmuligheder – mange farver

Du kan bruge bluserne til det meste, både bukser, leggins og strømpebukser, men også ud over en kortærmet kjole eller lignende. Ligeledes kan de søde bluser også bruges som del af festtøj, men de søde motiver gør dem også velegnet til hverdagsbrug. Vi forhandler bluser i aldersgruppen 0 til 6 år og farveudvalget er bredt og du kan finde langærmede T-shirts og bluser i grøn, hvid, rød, lilla, blå og beige for blot at nævne nogle få.

Lækker og børnevenligt materiale

Komforten er i top, da materialerne er særligt sammensatte til den bestemte overdel. Det primære materiale er det slidstærke og bløde materiale bomuld, men du finder også tekstiler som modal, der er det materiale, de fleste håndklæder er lavet af. Modal har nemlig en kraftig sugeevne og egner sig derfor godt til børnetøj. Desuden krymper modal ikke, og det holder godt på farver, hvilket gør det perfekt til farverige bluser. Elastan er med til at sikre maksimal komfort og bevægelsesfrihed, da det kan strækkes meget og trække sig tilbage uden at blive løst – særligt fordelagtigt i tøj til børn, der fx. er i gang med at lære at kravle eller gå.