facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Body - Langærmet

Sorter faldende

   

23 vare(r)

Sorter faldende

   

23 vare(r)

Bodystockings til babyer - Body skjorter, kimono bodyer m.m.

Smarte og komfortable baby bodystockings

En bodystocking er det perfekte stykke tøj til dit barn, idet den både er komfortabel at have på, men samtidig er knappet fast i bunden, så den ikke ryger op eller falder af. Dette gør også, at den er super nem og hurtig at få af og på, og at bleskift kan foregå uden problemer. En bodystocking til din baby kan både bruges med et par babybukser, strømpebukser til at gå, kravle, spise og sove i eller for sig selv, alt efter behov. Vi forhandler både bodystockings til babyer og de lidt større børn – selvfølgelig i forskellige materialer og mønstre, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Er dit barn i gang med at lære at kravle, så kan det være en god idé med en bodystocking i et meget elastisk og behageligt materiale, der sikrer høj bevægelsesfrihed. Hvis det er til drenge, kan du med fordel investere i en body skjorte, som kan anvendes til lidt finere anledninger. Til de små prinsesser er en bodystocking med skørt, en babykjole, ideel, da den har komforten og pasformen fra en bodystocking, men er påsat et skørt om livet, så den får et ekstra fint udtryk.

Alle de anerkendte mærker

Her på siden finder du et bredt udvalg af bodystockings til babyer fra de kendte mærker Småfolk Pippi, og Barbaras i forskellige designs, så du kan vælge den, der passer til lige netop dit barns behov. I kategorien finder du både bodystockings med lange og korte ærmer, samt modeller uden ærmer.
Med en Barbaras body får du et stykke tøj, der er fremstillet i utrolig høj kvalitet med et moderne design, som ikke går på kompromis med kvaliteten. En body fra det kendte mærke Småfolk har det klassiske, supersøde Småfolk-udtryk, som er kendetegnet ved en særlig farve med ensartede motiver som fx dyr eller frugter, der kan fungere som vigtige elementer i dit barns indlæring. Alle produkter i denne kategori er et resultat af en miljøvenlig produktion og er både analyseret og testet for skadelige stoffer, så du kan være helt sikker på, at tøjet er uskadeligt. Bodyen er et ekstremt fleksibelt stykke tøj med megen bevægelsesfrihed til stor glæde og gavn for dit barn.

Neutrale farver og mønstre

Her kan du også finde bodystockings i kønsneutrale farver og med alsidige motiver, som er beregnet til både baby drenge og baby piger. Farven på en neutral baby body kan fx være beige eller en dæmpet grøn, og motiverne er ofte dyr, som alle børn synes er søde og sjove. Disse unisex bodystockings har naturligvis hverken pufærmer eller påsatte skørter, men er helt og aldeles almindelige, tætsiddende bodystockings, som passer til alle små børn, drenge såvel som piger. Har du tvillinger af forskellige køn, kan det neutrale tøj velsagtens deles mellem dine børn, og på den måde er der ovenikøbet penge at spare. Der er altså tale om en beklædningsgenstand med mange anvendelsesmuligheder, som gør hverdagen lettere for både dig og dit barn.