facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Heldragter m/u fødder

Sorter faldende

   

6 vare(r)

Sorter faldende

   

6 vare(r)

Heldragter til babyer - Natdragter med fødder og uden fødder m.m.

Heldragt som dags- og nattøj

En babyheldragt er helt ideel til de allermindste, som både dags- og nattøj. Aktive krudtugler nyder godt af god komfort og tøj med stor bevægelsesfrihed, og med en heldragt fra Livingkids får dit barn den bedste komfort. Køb din næste Småfolk heldragt til baby eller en heldragt fra mærket Barbaras hos Livingkids.

Mange stilfulde designs og styles

De mange knapper langs kanten gør dragten yderst nem at have med at gøre; du skal blot knappe knapperne op, og så er den lige til at tage af. Dette er særligt gavnligt, når der skal skiftes ble, så barnet mere eller mindre kan beholde dragten på, mens du skifter.
Heldragterne fås i flere forskellige udgaver og modeller. Prøv f.eks. en natdragt med fødder eller en dragt forklædt
som en smoking til festlige anledninger. Du finder dragter med søde og sjove motiver samt dragter i fine farver og mønstre. Alle heldragterne er fremstillet udelukkende eller primært i bomuld, som er et materiale kendt for blandt andet sin robusthed og enorme slidstyrke.
Bomuld krøller ikke, så du slipper for strygning, og det er desuden varmeledende, så din baby er sikret en stabil og behagelig kropstemperatur hele dagen og natten. Således er kvaliteten og komforten altså i top, og dragterne er behagelige at have på.

Altid høj kvalitet og miljøvenlige produkter

Alle dragterne hos Livingkids er produceret miljøvenligt i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder, så du og dit barn er sikret et produkt helt frit for skadelige stoffer.
Desuden er de fleste af dragterne ovenikøbet 100 % økologiske og organiske samt certificeret med mærkerne ”Oeko-Tex” og ”Sikkert for Spædbørn”. Hos Livingkids er sortimentet nøje udvalgt, og du får altså kun de bedste produkter til dig og dit barn. Foruden den høje kvalitet finder du også søde og seje designs, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken det ene eller det andet – kun det bedste er nemlig godt nok til din baby.
Alt i alt er heldragten en beklædningsgenstand med mange anvendelsesmuligheder, og den er et absolut must-have til din baby.

Bemærk at der er nogle forvirringer ang. heldragter og sparkedragter, og der bliver ofte byttet om på de to. Så hvis du ikke har fundet det du ledte efter her, så tjek vores sparkedragter, for det kan måske være det du kender heldragter som.