facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bukser

Sorter faldende

   

15 vare(r)

Sorter faldende

   

15 vare(r)

Baby bukser, jeans, shorts og leggings

Her finder du søde og fine baby bukser til baby prinser og prinsesser fra børnetøjsmærkerne Småfolk og Barbaras. Bukserne kan benyttes ude såvel som hjemme grundet deres søde og stilrene designs og deres fleksible samt komfortable materialer, som gør dem behagelige at have på og gode at bevæge sig i for små krudtugler.

Masser af farver, mønstre og motiver

Et par lange bukser er perfekte til at løbe, kravle og sove i, idet de beskytter knæene, holder benene varme og er fleksible i materialet. Bomuld sørger for at lede al overskydende varme væk fra huden, så den rette temperatur opretholdes gennem dagen.

De smarte farver, mønstre og sjove, lærerige motiver – såsom dyr og traktorer – gør dem ideelle som
hverdagsbukser til både ude og hjemme. Skal det være endnu smartere, kan du også finde moderigtige bukser her. Nogle af bukserne indgår i en serie med nogle af overdelene, så du kan sammensætte et matchende sæt, hvis det skal være ekstra fint og moderne.

Du finder både lange og korte bukser, og enkelte af modellerne har lommer, hvilket er praktisk til opbevaring af fx en sut, så barnet altid har den lige ved hånden, når den behøves. Det kan ligeledes være et stykke legetøj eller en lille bamse.

De fleste bukser, jeans og shorts er naturligvis fremstillet i et elastisk materiale og med en pasform, der giver plads til en ble. Bukserne kan således både bruges af de allermindste, men også dem der har smidt bleen.

Neutrale mønstre, farver og styles

Her er kønsrollerne i tøjet neutraliseret, så farverne, modellen og motiverne hverken peger i retning af det ene eller det andet, hvilket altså bryder med den ellers klassiske og velkendte kontrast mellem blå og lyserød. En stor fordel ved unisex babytøj er, at det gør forberedelsen ekstra nem for dig, der ikke ønsker at vide kønnet på dit barn, før det er født. Således kan du sagtens købe tøj til din lille ny på forhånd, så du kan koncentrere dig helt om at være forælder, når tiden kommer.
Udseende behøver ikke være på bekostning af komfort og omvendt, og derfor har Peekaboo.clothing samlet babybukser fra mærker, der kombinerer de to ting for derved at give dig det ypperste til dit barn. Uanset om behovet er hjemme- eller udebrug, til leg eller søvn, til spædbarnet eller den 2-årige, så er der rig mulighed for at finde et par bukser til din guldklump her.