• Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur

(+45) 42 21 15 04 | welcome@livingkids.dk

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badetøj & Solhatte (UV-beskyttende)

Sorter faldende

   

2 vare(r)

Sorter faldende

   

2 vare(r)

UV-beskyttende Badetøj til børn - Blebadebukser, badedragter, solhat m.m.

Det rigtige badetøj kan gøre en forskel

Små børn og babyer har en langt mere sart hud end voksne, da deres pigment ikke er fuldt udviklet, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt med en tilsvarende højere beskyttelse, når de eksempelvis er udsat for megen sol og et højt UV-indeks. Foruden solcreme og skygge kan det rigtige UVbeskyttene badetøj gøre en stor forskel. Hos Livingkids finder du et stort udvalg af baby badetøj - blandt andet Småfolk badetøj, som er et mærke, der er kendt for høj kvalitet og et farverigt design.

Stort udvalg af badetøj til børn og babyer

Sortimentet indeholder forskellige slags badetøj til dit barn eller lille baby i høj kvalitet, heriblandt en full body svømmedragt i hurtigttørrende stof, som sikrer komplet beskyttelse af dit barns hud. Til de lidt yngre finder du blebadebukser, som er badebukser med en indbygget ble. Disse har elastik i kanten, så de er 100 % lækagefri og desuden godkendt til svømmehaller. 
Herudover forhandler vi også solhatte – bl.a. den såkaldte legionærhat med nakkeslag, så dit barn kan få den optimale beskyttelse i ansigtet, i nakken og på det meste af ryggen, som er nogle af de mest udsatte steder, når solen står højt på himlen. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe helt almindelige badeshorts, hvis dit barn har smidt bleen, og du ikke ønsker en heldragt.

Beskytter dit barns hud mod solen

Alle produkterne er fremstillet i et elastisk og UV-beskyttende stof med faktor 50+ beskyttelse, så dit barn er garanteret maksimal beskyttelse på de områder, badetøjet dækker. Desuden er stoffet beregnet til vand og tørrer derfor hurtigt, så dit barn ikke bliver koldt, og du slipper for våde pletter på bilsædet.

Uanset om du er på vej til Mallorca eller bliver i Danmark og tager til stranden, så kan du med fordel købe dit babytøj hos Livingkids. Vi garanterer høj kvalitet, der sikrer optimal solbeskyttelse.