• Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur

(+45) 42 21 15 04 | welcome@livingkids.dk

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bluser

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Baby bluser

Få fingrene i de fineste bluser til babyer her

Baby bluser er en helt naturlig del af enhver prinsesses garderobe, og derfor forhandler vi selvfølgelig pæne bluser til baby piger, uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. Sortimentet består af baby bluser fra mærkerne Barbaras og Småfolk, som begge er kendte, og ikke mindst anerkendte, mærker inden for tøj til børn og babyer.

Ubegrænsede anvendelsesmuligheder – mange farver

Du kan bruge bluserne til det meste, både bukser og strømpebukser, men også ud over en kortærmet kjole eller lignende. Ligeledes kan de søde bluser også bruges som del af festtøj, men de søde motiver gør dem også velegnet til hverdagsbrug.
Der er både bluser til både de mindste og til de lidt ældre. Farveudvalget er bredt, derfor finder du både babybluser i hvid, rød, lilla og beige for blot at nævne nogle få.

Komforten er i top, da materialerne er særligt sammensatte til den bestemte overdel. Det primære materiale er det slidstærke og bløde materiale bomuld, men du finder også tekstiler som modal, der er det materiale, de fleste håndklæder er lavet af.

Modal har nemlig en kraftig sugeevne og egner sig derfor godt til børnetøj. Desuden krymper modal ikke, og det holder godt på farver, hvilket gør det perfekt til farverige bluser.
Elastan er med til at sikre maksimal komfort og bevægelsesfrihed, da det kan strækkes meget og trække sig tilbage uden at blive løst – særligt fordelagtigt i tøj til børn, der fx. er i gang med at lære at kravle eller gå.

Du behøver ikke bekymre dig om skadelige stoffer eller kemikalier i tøjet, da det hele er produceret i Europa og i overensstemmelse med europæiske sikkerheds- og miljøstandarder.

Køb dine bluser til baby piger hos Livingkids, og gå ikke glip af den smukke kombination af babytøj, der både er æstetisk og behageligt for dit barn at have på.