• Fragt fra 19 kr
 • Gratis fragt over 399 kr
 • 1-3 dages levering
 • Gratis retur

(+45) 42 21 15 04 | welcome@livingkids.dk

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Babytøj

Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 259

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 259

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Babytøj

Det er ingen hemmelighed, at babyer er noget af det allerfineste og mest dyrebare i hele verden. Til gengæld er babyer også meget sarte væsner, da deres krop, knogler osv. stadig er i gang med at udvikle sig, og derfor er det vigtigt at passe godt på dem – også når det kommer til tøj.

Babyer er aktive væsner i en konstant læringsproces, og derfor er komfort essentielt; desværre oplever man alt for ofte, at komfort og design ikke går hånd i hånd, men sådan behøver det slet ikke at være.

Her på siden finder du et bredt udvalg af babytøj til både drenge og piger fra de kendte børnetøjsmærker Barbaras og Småfolk.
Disse brands er utroligt anerkendte inden for børnetøj og har mange års erfaring med at forene høj kvalitet med godt og unikt design.

Tøjet er utroligt allergivenligt og lavet i fleksible materialer, som giver din baby stor bevægelsesfrihed og en god komfort, og således har tøjet mange forskellige anvendelsesmuligheder. Der er kræset for detaljerne, og derfor er bomuld det primære materiale i tøjet.

Bomuldens store fordel skal findes i dets enorme slidstyrke; det betyder, at tøjet holder længe og er nemt at vedligeholde.

Desuden er kvalitetsbomuld et utroligt blødt materiale, som samtidig er med til at holde en jævn temperatur grundet dets varmeledende egenskaber.

I sortimentet finder du blandt andet badetøj, sparkedragter, bodystockings, bukser, kjoler, T-shirts, flyverdragter, strømpebukser og m.m. til de mindste. Foruden den gode komfort og høje kvalitet formår Småfolk og Barbaras at lave moderigtigt babytøj, og du finder et væld af farver, mønstre og modeller at vælge imellem.

Uanset hvad du leder efter til dit barn, kan du med garanti finde det her på siden. Vi forhandler kvalitetsbabytøj til priser, der er til at betale – til stor glæde for dig og dit barn.