facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Sorter faldende

   

2 vare(r)

Sorter faldende

   

2 vare(r)

Babytøj udsalg

Det er en bekostelig affære at blive forældre, hvad end det er for første eller tredje gang; der skal købes seng, puslebord, legetøj, tæpper og babytøj, og måske skal huset ovenikøbet børnesikres med diverse låse, klemmer og låger. Måske er I nødsaget til at flytte i noget større.

Børneværelset skal males og indrettes, og nødvendigheder som bleer og babymad er heller ikke billigt. Derfor kan det være godt at finde ud af, hvor der er besparelser at hente. For forældre, som allerede har børn, kan legetøj og lignende gå i arv, men det er straks sværere for det nybagte forældrepar, der intet babyudstyr ejer.
Find billigt babytøj på udsalg hos Livingkids
Mange ting kan købes i genbrugsbutikker eller gensælges blandt private, men du behøver ikke købe dit babytøj brugt for at spare penge. Hos Livingkids har vi nemlig samlet vores babytøj udsalg på én side, så du nemt og hurtigt kan finde billigt babytøj på tilbud og derved spare gode penge, så du får råd til lidt mere af alt det sjove.

På den måde slipper du for at lede rundt på nettet i timevis efter de gode babytøj tilbud. Da vi opdaterer vores sortiment løbende, består udsalget af produkter som udgåede modeller eller tøj, der kun har få størrelser tilbage.
Udsalget kan variere i både størrelse og produkter, men ligesom med sortimentet kommer der hele tiden nye ting til, så hvis du vil holde dig opdateret, anbefaler vi, at du tjekker kategorien jævnligt, eller at du tilmelder dig nyhedsbrevet. Du finder både drenge- og pigetøj fra de forskellige børnetøjskategorier på siden, og køber du for 399 eller mere, sparer du også fragtomkostningerne.

Med vores udsalg får du naturligvis den samme høje kvalitet og de unikke designs fra mærkerne Barbaras og Småfolk, som du plejer, blot til endnu lavere priser end før – hvem har sagt, kvalitet skal koste en formue?