• Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur

(+45) 42 21 15 04 | welcome@livingkids.dk

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

   

1 til 24 ud af 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Babytøj nyheder

Mode er en omskiftelig størrelse, præcis ligesom vejret. Det kan variere fra uge til uge eller måned til måned, men du kan være helt sikker på, at den skifter – og dette gælder også børnetøj. Som bekendt sviner børn en del, hvilket kan give nogle hårdføre pletter på tøjet. Kombinerer du dette med det faktum, at børn vokser lynhurtigt de første par år, så giver det sig selv, at der skal købes nyt tøj jævnligt – og så kan det godt være lidt kedeligt at købe det samme.

Høj kvalitet, lave priser og de kendte mærker

Helt naturligt vil man som forælder gerne vise sit barn fra
den bedste side, og her kan tøjet være vigtigt, og selvom det kan synes nemt at finde nyt babytøj, så er det en helt anden sag at finde noget, der både ser godt ud og er i høj kvalitet. Hos Livingkids er vi eksperter i babytøj, og derfor er vi selvfølgelig også på forkant med, hvad der rører sig.

Vores sortiment opdateres løbende og jævnligt, og for at gøre det nemmere for dig som kunde har vi derfor her på siden lavet en kategori, der samler vores nyheder inden for babytøj fra de forskellige babytøjskategorier på én side, så du ikke skal lede i timevis efter de nyeste produkter.
Du finder mærke babytøj fra Barbaras og Småfolk, som begge er brands af utrolig høj kvalitet, der samtidig formår at skabe babytøj i et moderigtigt og flot design. Således har du mulighed for at være med helt fremme, når det gælder babymode, og sikre din baby den maksimale komfort, hvilket er grundlaget mange rolige og hyggelige timer.

Får du ikke lige tjekket siden jævnligt, eller ønsker du blot at få information om nyheder endnu hurtigere, anbefales vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Gør dit næste babytøjskøb her, og få mode og kvalitet, der er til at betale.