facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jakker & Frakker

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Baby jakker og frakker - Vinterjakker, sommerjakker o.fl.

Der er ingen tvivl om, at natur og frisk luft er vigtige faktorer for menneskets ve og vel, da det blandt andet giver bedre ilt til hjernen, hvilket giver os mere energi i hverdagen – voksne såvel som børn. Der findes et utal af udendørs aktiviteter, du kan lave med dit barn, og børn elsker at lege og løbe rundt – sådan er vi mennesker skabt.

Husk jakken eller frakken, når I er udenfor

Ydermere findes der et væld af sanseindtryk i naturen som fx farver, dufte og lyde, og derfor er naturen ligeledes et ekstremt vigtigt element i dit barns indlæring. Desværre er vejret i Danmark meget omskifteligt og ofte til den kølige side, og derfor er ordentligt baby jakke helt essentielt for at sikre bedst mulig komfort og undgå sygdomme såsom
forkølelse og influenza. Praktisk overtøj behøver ikke være hverken grimt eller kedeligt, og her hos Livingkids finder du den perfekte Barbaras eller Småfolk baby jakke til din lille guldklump. Vi forhandler både vinterjakker og sommerjakker i feminine og maskuline designs med sans for detaljer.

Isosoft holder din pige varm

Disse moderigtige jakker og frakker kan både bruges til fine anledninger – særligt sommerjakkerne, som også kan fungere som blazere. De er dog også perfekte til gåturen eller på legepladsen, da de er fremstillet i slidstærkt materiale med høj komfort, der gør dem behagelige at have
på. Du finder desuden din næste vinterjakke til din baby pige med Isosoft isolation her hos os, der holder varmen ned til -40 grader, og som er fremstillet i vandafvisende materiale, der gør den særligt egnet til snevejr.

De fleste af vores jakker og frakker til babyer er økologiske og er således et resultat af en miljøvenlig produktion, hvilket også betyder, at de er garanteret frie for skadelige stoffer.

Du kan altså trygt købe din næste babyjakke her, uanset om formålet er sommer, vinter, hverdag eller fest. Så kan dit barn holde sig varmt hele dagen og samtidig være med på moden.