facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flyverdragter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Flyverdragter til babyer

I Danmark er vejret meget omskifteligt, og vores vintre er ofte både lange og snefyldte, og derfor er det utroligt vigtigt med noget ordentligt overtøj til dit barn. Derfor har vi sammensat et sortiment af flyverdragter til drenge og piger fra mærket Barbaras, som kan holde varmen inde og kulden ude til de lange dage udendørs.

Flyverdragten er ekstremt praktisk

En flyverdragt til din baby har mange forskellige anvendelsesmuligheder, naturligvis grundet deres gode isolering og vandtætte yderlag. Disse egenskaber gør først og fremmest flyverdragten særligt egnet til ture i sneen, idet den holder sneen ude og varmen inde.
Flyverdragterne kommer med hætter samt aftagelige handsker og støvletter, hvilket er praktisk, hvis I fx skal have frokost i sneen – så slipper I nemlig for at tage hele flyverdragten af. En særdeles fordelagtig egenskab ved en Barbaras flyverdragt baby er, at fronten kan aftages med lynlås, hvorfor det er både nemt og effektivt at få dragten af og på. De sjove farver og unikke frontmotiver gør flyverdragten ekstra sjov, og du og dit barn er altså sikret mange timers hygge på de ellers kedelige vinterdage.

Holder varmen på den kolde dage

Her finder du kun flyverdragter i den ypperste kvalitet, både når det gælder materiale og pasform.
Materialet på Barbaras flyverdragter er økologisk og udført med Europas førende isolering, Isosoft. Foringen af bomuld sikrer den optimale indre temperatur, mens den ydre belægning holder vand og kulde ude. Isosoft er særligt udviklet til high performance overtøj, og materialet er altså fleksibelt og sikrer, at dit barn har god bevægelsesfrihed, samtidig med at dragten ikke bliver overophedet indvendigt.

Dette gør også dragterne til det ideelle stykke overtøj til en tur i skoven på en kold eller regnfuld dag, særligt fordi de varmer hele kroppen og ikke blot dele af den. En flyverdragt er en god investering, som dit barn vil takke dig for.