facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Termotøj

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Termotøj

Klæd dit barn på med praktisk termotøj fra Celavi

I perioderne for både forår og efterår kan det være svært at fornemme hvor meget tøj, man skal iklæde sit barn, uden at det hverken er for varmt eller for koldt. Eftersom det danske vejr er ret omskifteligt og kan udsætte os for lidt af hvert, er det derfor vigtigt, at barnet har en ret alsidig mundering. Hvis det endnu ikke helt er tid til at finde flyverdragten frem, kan en termodragt fra Celavi være en super ideel påklædning. På denne side kan du se vores udvalg inden for termodragter fra Celavi.

Termodragter kan bruges i lange perioder

Termotøj er en super god mellemting mellem kold og varm, der passer enormt godt til
overgangene mellem sommer og vinter. Tøjet holder på varmen, men sørger samtidig også for, at det ikke bliver for varmt. En sådan dragt kan bruges i lange perioder, for selv når vi begynder at nærme os sommeren og børnene er mere og mere ude, er der tidspunkter på dagen, hvor det er knap så varmt. Står vejrudsigten ovenikøbet på regn samtidig, kan termosættet med fordel kombineres således, at man ifører børnene regntøj udenover termodragten. Så er de nemlig godt dækket ind, når de skal ud at lege og hoppe i vandpytter.
Se vores udvalg af regntøj fra Celavi her.

Om termotøjet fra Celavi

Med de smarte termodragter fra Celavi kan du med god
samvittighed sende dit barn ud ad døren. Dragterne fremstilles i 100% polyester og er i et quiltet mønster. De har en rigtig god pasform, der giver dit barn en super bevægelsesfrihed til at lege og hoppe rundt. Forsynet med et lag fleece, er de både i stand til at holde på varmen og være vandafvisende.
Termotøjet har brede elastikker ved håndled og ankler samt reflekser ved højre arm og højre ben, der giver dit barn en god synlighed i trafikken. Dragterne fås i forskellige farver, der får dit barn til at se rigtig smart ud. De er yderst nemme at tage af og på, da de åbnes og lukkes med lynlås foran, som går fra halsåbningen og ned mod venstre lår.