facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regntøj

Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)

Regntøj

Køb kvalitets regntøj til dit barn med produkter fra Celavi

Som forælder kan det være enormt svært at finde ud af, hvilket regntøj du skal købe, så dit barn på en og samme tid bliver holdt varmt og tørt. Med et vejr som vejrguderne byder os herhjemme i Danmark, der inkluderer en masse regn hvert år, er det vigtigt at udstyre sit barn med et regnsæt, som det frit og let kan lege og bevæge sig i. Med produkter fra Celavi er du sikret regntøj, der med gode egenskaber og et slidstærkt materiale passer til ethvert barn på legepladsen. Tjek vores udvalg her på siden.

Forskellige farver og mønstre

Regntøjet vi forhandler findes i forskellige
varianter, hvor der både er noget til dig, der foretrækker ensfarvede sæt samt noget til dig, der godt kan lide flotte mønstre. Vi har både sæt i pigefarver som rosa og bordeaux samt nogle i farver, som passer godt til drenge heriblandt f.eks. blå. Regnjakkerne har alle aftagelig hætte med trykknapper og lukkes foran ved både lynlås og trykknapper.

Lækre regnsæt i gode materialer

Regntøjet fra Celavi er fremstillet i en slidstærk kvalitet og er både 100% vind- og vandtæt. Derudover har det en rigtig god åndbarhed og bevægelighed, så dit barn frit kan lege. Med velcrolukning ved håndled, elastikker ved både håndled og ankler samt
elastik ved hoften, har disse regnsæt en rigtig god pasform. Vi har både udvalg til piger og drenge, så du som forælder kan sende dit barn sikkert af sted – selv på en meget våd dag. Alle sæt har ligeledes reflekser på højre arm og højre ben, der giver god synlighed i trafikken, når mørket falder på.

Vi går meget op i, at du finder det regntøj, du leder efter, og vi sætter derfor en stor ære i at hjælpe vores kunder. Hvis du sidder inde med spørgsmål angående produkterne eller andet, du tænker vi kan besvare, skriv da endelig til os. Som kunde hos os er der nogle fordele, hvor du blandt andet ved køb over 399,- får gratis levering. Hvis du ovenikøbet bestiller før kl. 12, sender vi dine varer samme dag.