facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køredragter

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Køredragter til babyer

Køredragt også kendt som sovedragt

De fleste børn sover i deres barnevogn eller liggestol, når de er små, og det giver en masse frisk luft og fred og ro, hvilket er rigtig sundt for barnet. Det kræver dog det helt rigtige udstyr til både barn og barnevogn, hvis du vil beskytte din baby mod sygdomme og ubehag forårsaget af vind og vejr.

Holder dit barn varm og tryg – let at få af og på

Her på siden finder du køredragter til drenge og piger, som holder på varmen, så dit barn kan sove trygt og lunt i sin barnevogn, selv når det er koldt udenfor. Hos Livingkids kan du finde din Småfolk køredragt, som kan vendes med vrangen ud, så du kan få et andet motiv.
Elastikker i armene og benene sørger for at holde vinden ude og varmen inde, mens bomuld sørger for at lede overskydende varme væk for på denne måde at holde den mest optimale temperatur. Ligeledes gør lynlåsen på maven det nemt og hurtigt at få køredragten af og på, hvilket kan være en fordel, hvis barnet eksempelvis skal skiftes.

En køredragt er ideel til barnevognen, men kan også bruges som et stykke almindeligt overtøj til de køligere dage, hvis I for eksempel har planlagt en tur i parken eller lignende. Fordelen ved en køredragt frem for en almindelig jakke er, at den holder hele kroppen varm – ikke kun overdelen.
Ligeledes har køredragten den fordel over almindelige jakker, at du kan være sikker på, at der ikke ryger kold luft ind på maven, da den slutter helt til.

Find en billig baby køredragt hos Livingkids

Med en køredragt til din baby er du garanteret, at dit barn holdes tilpas varm dagen lang, så I slipper for lange sygdomsforløb i form af forkølelse og lignende, hvilket er til gavn for både dit barn og dig som forælder.
En køredragt har mange fordele og anvendelsesmuligheder og er på alle måde en investering, som I vil få stor gavn og glæde af.