facebook
  • Fragt fra 19 kr
  • Gratis fragt over 399 kr
  • 1-3 dages levering
  • Gratis retur
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Huer

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Babyhue - Huer med ører, pom pom og kaninpels til babyer

Find en babyhue til de kolde vinterdage her

Du finder her på siden vores brede udvalg af babyhuer; vi har samlet forskellige huer af høj kvalitet, så du har rig mulighed for at finde lige nøjagtig den hue til din baby, som du er på udkig efter.
Vi tilbyder både babyhuer til drenge og til piger, og herudover kan du finde huerne i alverdens størrelser; lige fra en str. 40 og helt op til en str. 52. Så mon ikke du også kan finde en hue, der passer perfekt til din baby. Orienter dig her på siden, og find fine og smarte baby huer i alverdens farver, mønstre og designs – og så til en rigtig god pris naturligvis.

Vi tilbyder et bredt udvalg af baby huer til enhver lejlighed – og for enhver smag

Med vores flotte huer her fra Livingkids får du en hue til din baby, der passer til enhver lejlighed. Herudover finder du både babyhuer med søde motiver samt huer med pels; vi har altså noget for enhver smag. Se f.eks. vores udvalg af huer fra det kendte mærke Barbaras, som leverer skønne huer både til piger og drenge.

Find en bomuldshat, som vil kunne holde det lille hoved varmt i efteråret og foråret – eller hvad med en varmere hue til de særligt kolde dage? Vejret i Danmark er som bekendt utilregneligt, og det er derfor rigtig godt at have en hue liggende til din baby til den tid, hvor det fryser ekstra meget udenfor. Kig rundt på siden, og find en lækker babyhue, som vil kunne holde din baby varm, samtidig med at han eller hun ser moderigtig ud.

En hue til din baby med masser af anvendelsesmuligheder

En babyhue kan bruges til mange ting. Brug den f.eks. når I er ude at gå, til middagsluren i barnevognen, til hverdag, når I er ude at køre, eller på et andet tidspunkt, hvor en hue er nødvendig. Der er masser af anvendelsesmuligheder, og det vigtigste er bare at holde dit barns hoved varmt hele dagen. Det er desuden ganske essentielt, at du sørger for at vælge den helt rigtige baby hue, som passer til din babys hovedform, så du undgår kolde ører og en forkølet datter eller søn. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du bør købe, skal du blot måle dit barns hoved, så du er sikker på, at det er den helt rigtige størrelse, du bestiller hjem. Livingkids er det rette sted for dig, der mangler en hue til din lille baby. Her finder du et stort udvalg til rigtig gode priser.